16 Okt 2012

SHIRT COUPLE FARA^JUN

T-SHIRT COUPLE STORY



Morning Tuesday! Cuaca yg agk pns hri ne... Alhamdulillah masi diberi kesempatan untuk meneruskan hidup.. fisabilillah... by the way, hari ni aku nak cerita pasal baju..alang2 xda nak dibuat kan..mula la idea gila2 ne nak menulis..entam saja lah betul atau tak...hahaha~!! nk di ikutkn hati..mati jadinya...huhu..pnwr lh sgt..dgn mnulis pagi buta2 ne..wlaupn ak ada mslh skg!
oh ya, baju nie dulu ak beli ak ingat just hanya 1 helai jak..tapi rupa2nya 1pair bah.. dh nama couple shirt..yg aku ne pun satu! Nak kata bodoh? X jugak..! alang2 namanya promosi kan.. aku apa lagi, angktlh trus...x perasan  ada tulis 1pair rupanyee..just tguk gmbr jak mula2 kat katalog tu..tapi xpe..dh nma rzki..scara kbtulan la tu kot..org bilang..rezeki jgn di tolakk, maut jgn dicari..dn aku pun bgi kat boyfriend aku baju tu..bkn d rncg pun!! Dea 1, aku 1.. nmpklh perfect sangat kalaw ada pasangnye.. Fara <3 Jun..!!
ini baju first kmi yg sma btul2, biarpn psgn lain dh berlambak, itu aku x kira!! Yg pnting ak hepi sgt2!! Biar org bilang jakun...tapi aku x pduli...yg pnting skali ada mkna dgn bju nie! Nak tau apa?? Jeng..jeng..jeng!! main2 saja!! Tapi kan, msti ada mkna ba stiap apa pemberian kita..mustahil la korang x tahu..!!
walaupun bju nie kami blum pnh pakai..Cuma sentuh saja, tpi insyaallah satu hari nanti, aka nada masanya... kan mr.jun?? hahahaha...O-o dh x tau nak cakap apa...hilang dh focus aku.....serabuttt..masalah... please oh my babies~ dunt angry2 me..forgive and forget me...tq!!!

TAMAT
HACKED : FARA

0 ulasan:

Catat Ulasan